Me ei jää mugavustsooni, vaid areneme iga päev edasi

100% taaskasutatud materjalist masinkile

Me ei jää mugavustsooni, vaid areneme iga päev edasi

Ecoprindis on innovatsioon ja jätkusuutlikkus kaks põhiväärtust, mis suunavad meie igapäevast tegevust. Püüame pidevalt leida viise, kuidas edasi areneda.

Selle aasta alguses astusime suure sammu jätkusuutlikkuse poole, kui võtsime kasutusele 30% PCR (post-consumer recycled) ümbertöödeldud plastitoorest valmistatud hübriidmasinkile. See oli küll oluline muutus, kuid teadsime, et saame veel edasi minna.

100% taastöödeldud plastist valmistatud masinkile

Tänaseks oleme veelgi kaugemale liikunud. Alates selle aasta juunist on meil kasutusel 100% ümbertöödeldud plastist valmistatud masinkile, mis tähendab, et meie meie pakitavad kaubad on väiksema keskkonnamõjuga kui tavapärased pakkekiled.

Miks see oluline on?

Üleminek 100% taastöödeldud materjalidest valmistatud pakkekilele on oluline samm nii keskkonna kaitsmise kui ka ressursside säästlikuma kasutamise poole. See mitte ainult ei vähenda uue plasti tootmist, vaid aitab ka vähendada jäätmeid.

Kuigi oleme saavutanud märkimisväärse edu, ei ole meie töö kaugeltki lõppenud. Meie eesmärk on olla eeskujuks ning pakkuda lahendusi, mis aitavad luua puhtamat ja jätkusuutlikumat tulevikku.